Blog

Prestashop

Prestashop

PrestaShop je open sourcové řešení pro internetový obchod.

Klíčové vlastnosti PrestaShopu:

PrestaShop je komplexní platforma pro tvorbu e-shopů, která se pyšní širokou škálou funkcí a možností. Mezi jeho nejdůležitější vlastnosti patří:

Snadná obsluha a intuitivní rozhraní: I pro začátečníky bez technických znalostí je správa e-shopu v PrestaShopu snadná a intuitivní. Administrační panel nabízí přehledné rozhraní a logické uspořádání funkcí, takže i bez zkušeností s tvorbou e-shopů budete moci svůj obchod snadno spravovat.

Bohatá funkční výbava: PrestaShop hned z počátku přichází s rozsáhlou sadou funkcí pro správu produktů, kategorií, objednávek, zákazníků a plateb. Nechybí ani funkce pro správu dopravy, daní, slevových kupónů a mnoho dalšího.

Díky tomu budete mít vše pod kontrolou a nebudete muset dokupovat žádné doplňkové moduly.

Rozšiřitelnost pomocí modulů: Ačkoliv PrestaShop nabízí hned z počátku bohatou funkční výbavu, jeho síla spočívá v možnosti dalšího rozšíření pomocí modulů. Na oficiálním marketplace PrestaShop jich naleznete tisíce, a to jak bezplatných, tak i placených. Tyto moduly vám pomohou s rozšířením funkcí vašeho e-shopu o specifické potřeby, jako je například pokročilé SEO, propojení se sociálními sítěmi, věrnostní programy, sofistikované nástroje pro marketing a propagaci a mnoho dalšího.

Otevřený zdrojový kód: PrestaShop je open-source platforma, to znamená, že jeho zdrojový kód je volně dostupný a vy jej tak můžete upravovat dle svých potřeb.

To ocení především programátoři nebo firmy, které vyžadují specifické funkce a design e-shopu.

Bezpečnost a spolehlivost: PrestaShop je vyvíjen s důrazem na bezpečnost a spolehlivost. Pravidelně vychází aktualizace, které opravují chyby a zvyšují bezpečnost platformy.

Díky tomu máte jistotu, že vaše data a e-shop jsou v bezpečí.

Komunita a podpora: Kolem PrestaShopu se vytvořila velká a aktivní komunita uživatelů a vývojářů.

To znamená, že v případě potřeby naleznete snadno pomoc a podporu na fórech, v dokumentaci nebo od profesionálních služeb.

Náklady: PrestaShop je open-source platforma, takže je za jeho základní verzi dostupná zcela zdarma. To z něj dělá ideální volbu pro začínající podnikatele a firmy s nízkým rozpočtem. Pokud ale potřebujete specifické funkce nebo rozšíření, budete muset investovat do modulů a případně i do služeb profesionálů.

Shrnutí:

PrestaShop je výkonná, flexibilní a uživatelsky přívětivá platforma pro tvorbu e-shopů, která nabízí širokou škálu funkcí a možností.
Díky své open-source povaze, rozšiřitelnosti a aktivní komunitě se stává ideální volbou pro širokou škálu uživatelů, od drobných podnikatelů až po velké firmy. Ať už hledáte jednoduché a cenově dostupné řešení, nebo komplexní platformu pro rozsáhlý e-shop, PrestaShop vám s jistotou vyhoví.

Podporuje různé možnosti plateb jako platební karty, šeky, dobírku, PayPal, GoPay, Google Checkout a další.

Kontaktní informace

Mgr. Petr Vavroušek, DiS.

IČO: 01304453
Tel.: + 420 608 12 20 70
E-mail: info@itspa.cz

Pro informace o cenách a cenových nabídkách nás neváhejte kontaktovat na výše uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.